Mit értek 21-ezés alatt?

Ez a 21-es szám nagyon érdekes, hisz több területen is lehet róla szó. És pont most ebben a pillanatban, amikor ezeket a sorokat írom, leesett még egy 21 –el kapcsolatos dolog, ugyanis Budapest 21.kerületében lakom.

Véletlen-e vagy sem, nem tudom, de nézzük, mire gondolok a 21.nél

    1. az életben, ha 21 napig ugyanazt a rutint végzed, akkor már akár szokásoddá is válhat a 22 napon. Tehát, ha úgy döntesz, hogy kilépsz a komfort zónádból és egy órával korábban fogsz ébredni, ha 21 napig betartod a szabályod, akkor a 22 nap már automatikusan ébredsz. De ugyan ez vonatkozik más szokás bevezetésekor is.
    2. a sportban, amit űzök van egy edzés elv, amit 21 –ezésnek neveznek. Az nem más, mint 7-7-7 mozdulatot végezni egy izomcsoportra,( általában bicepszre ) pihenő nélkül. Ez egy nagyon kemény sorozat, amit havonta vagy akár két havonta alkalmazunk, de nagyon hatásos.
    3.  21 es kártyajáték, amikor a legmagasabb elfogadható kártyaérték 21. Ebben az esetben az nyer, akinek a kezében ott a 21
    4.  a lottózóban is megtalálod a 21.sorsjegyet, ott is ugyan ez a szabály, mint a kártyában.

De igazából számodra az 1.pont üzenetét akartam küldeni, hogy ha ki akarsz lépni a kényelmi zónádból, akkor készíts egy jó tervet és bírd ki legalább 21 napig.

A videóban említettem a molekuláris hidrogént, aminek a segítségével le tudsz higgadni, terveket tudsz készíteni és ki tudsz lépni a komfort zónádból.

 

Hogyan lehet Ön még erősebb a MOLEKULÁRIS HIDROGÉNTől

Mert egy erőss immunrendszer, mindent képes megoldani

Adatkezelés és ÁSZF elolvastam és elfogadom

Eza message text

Kérem a tapasztalatokat

Adatkezelés és ÁSZF elolvastam és elfogadom

You have Successfully Subscribed!