Amiket a citromsavról tudunk, de van valami, amiről nagyon kevesen tudnak

 

Az elején a közismert dolgokat említeném meg, amit ha Te is ismersz, nyugodtan görgesd alább az oldal. De feltétlenül olvasd el a legutolsó citromsav tulajdonságot, mert ez lesz a legfontosabb számodra,
Nulladik pontként a Tévhitek

Az egyik legvadabb tévhit, hogy rákkeltő. Ez egy német anyag téves fordításából eredeztethető. Mivel szervezetünk szinte minden sejtjében előforduló anyag, bizony szomorú véget érnénk, ha ez igaz lenne.

 

A másik tévhit, hogy gyakran összekeverik a citrompótlóval, de az borkősavból készült. További tévhit, hogy jó tartósítószer. Az, hogy rövid ideig megakadályozza a gyümölcsök bebarnulását, egy enyhe antioxidáns tulajdonságának köszönhető, és nem a tartósító hatásának.

 

Sokan keverik az aszkorbinsavval is, de annak a kémiai képlete C6H8O6, azaz eggyel kevesebb oxigén van benne.

 

Akkor nézzük sorban

Élelmiszer-adalékanyag a citromsav megtalálható a különböző feldolgozott élelmiszerekben és üdítőitalokban. ez egy hatásos szerves tartósítószer, ami az élelmiszer/ital címkéken E330-ként szerepel. A citromsav kellemes citrusos íze jól működik az üdítőitalokban.

Vízlágyító

A citromsav kémiai tulajdonságai miatt, mint gyenge szerves sav, erőteljes vízlágyítóként is kiválóan működik. A vízben nyomokban található fémeket lebontja, így ideális választás minden kemény víz természetes kezelésére.

Háztartási tisztítószer

Sok, teljesen természetes háztartási tisztítószer is tartalmaz citromsavat, melyet a konyhában és a fürdőszobában egyaránt hatékonyan alkalmazhatunk. Képes eltávolítani a makacs foltokat, a zsíros szennyeződéseket. A citrusos illata kellemessé teszi a felmosott felületet, ugyanakkor tisztábbá és frissebbé is. a közös háztartásban érdemes a zuhanyajtókat, a mosdót és a WC-t is citromsavval takarítani, mivel erős baktériumölő tulajdonságokkal is bír.

Fürdőgolyó

A fürdőgolyókban is ott van a citromsav, mivel használata teljesen biztonságos és előnyös a fürdés során is.

Kárpittisztító

A gyógyszerész minőségű citromsav 10%-os oldatként való alkalmazása segít a szőnyeg foltjainak eltávolítására. Tény, hogy sok szőnyegtisztítási vállalat is használja a szőnyeg tisztítására a különböző otthonokban és a nagyvállalatoknál is.

Kozmetikum

A citromsav viszonylag gyakori összetevője a kozmetikai termékeknek, mivel kiegyensúlyozza a pH-értéket. Éppen ezért kis mennyiségű citromsavat tartalmaznak a samponok, tusfürdők, arctisztítók, körömlakkok, kézmosók, szappanok és egyéb kozmetikai termékeket.

 

Íme amiről csak nagyon kevesen tudnak –

a citromsav

 

A molekuláris hidrogén tabletta gyorsítója

Ha Te használtad az első molekuláris hidrogén tablettát, amit Recovery Hydro FX nek hívtak, emlékezhetsz rá, hogy enyhén citromos ízű volt.

 

Azért, mert citromsavat tartalmazott, hogy vízzel azonnal elindítja még a száj üregben a reakciót.

A Real H2 az már modernebb, terápiás alkalmazásra szolgál, hosszú távú felszívódással, de..

 

De a professzor úr, amikor itt volt említette, hogyan kell felgyorsítani a felszívódást, ha fáradságot érzünk, vagy edzés, fizikai munka előtt akarjuk felserkenteni a szervezetünket.

 

Összetörhetjük, vagy megrághatjuk a tablettád, de v vízbe egy késhegynyi citromsavat tegyünk, hogy elinduljon a reakció. Én is így használom, és jelentős a hatás különbség a sima rágás és a citromsavas fogyasztás között.
=

Minden megrendeléshez ingyen citromsav

Ezentúl minden molekuláris hidrogén rendeléshez csomagolunk 100 g citromsavat, hogy ezzel is segítsük minél gyorsabb hatást elérni.

Hogyan lehet Ön még erősebb a MOLEKULÁRIS HIDROGÉNTől

Mert egy erőss immunrendszer, mindent képes megoldani

Adatkezelés és ÁSZF elolvastam és elfogadom

Eza message text

Kérem a tapasztalatokat

Adatkezelés és ÁSZF elolvastam és elfogadom

You have Successfully Subscribed!