Hogyan segít a molekuláris hidrogén az ízületi problémára

Az ízületi problémák a nap 24 órájában okozhatnak kínszenvedést, ezért érdemes ismerni egy módszert

ami hatékonyan kezeli többek között azt, amikor

...nehéz az ágyból kiszállás...

...nehéz a gondolkodás...

...nehéz a járás...

...nehéz a munkavégzés...

...nehéz az ülés...

...nehéz maga az élet is...

Voltak már hasonló kínszenvedései?


Nézzük meg közelebbről mi is az igazi probléma

Legalább kétezer tanulmány igazolt, hogy az igazi probléma az  bizonyos gyulladásokból fakad. A gyulladással is több probléma van, mint ahogy azt az ember gondolja. Ezért érdemes komolyan odafigyelni ezekre a jelekre. Az egyik tény, amit még igazából nem nevezhetünk nagy problémának, hogy a gyulladások a legelterjedtebb és egyben legalattomosbb szervezeti elváltozás, ami nem korhoz kötött. Gyulladást épúgy kaphat csecsemő, mint nyugdíjas ember, sportoló vagy ülőmunkát végző és az sem számít, hogy nőről vagy férfiről van szó. Szóval a gyulladás nem válogat, engem is megtalálhat, pont úgy mint Önt. A másik nagy probléma, hogy több fajtája van és a legrosszabb, hogy nagyon alattomos is lehet .

Mi lehet alattomos egy gyulladásban?

Az egyk ok, hogy az összes népbetegség ( szív és érendszeri mint a stroke vagy  infarktus, cukor, ízületi, demencia, rák, clerosis multiplex, Parkinson-kór ) kiváltó oka és ezért jogosan titulálják néma gyilkosnak.  A másik, sokszor az ember észre sem veszi. Ugyanis sok esetben a gyulladás sunyin, észrevétlenül lappang a szervezetében és károsodást okoznak. Nem tisztünk, hogy annyira belemenjünk az orvosi részletekbe,  elég annyit tudni, hogy a gyulladás egyik legfőbb okozója a szabadgyökök. A szabadgyökök, akkor károsak, ha túl sok van belőlük. Túl sok az egészséges életmód, antioxidánsok, vitminok hiányában keletkezik a szervezetben, amik pusztítják a sejteket és gyulladást okoznak.  Az egyik legismertebb gyulladás, az ízületi gyulladás.


 A kínzó ízületi gyulladás

A gyulladásnak egy "speciális" fajtája, ami inkább az 50 felettieknél jelenik meg. Sajnos egyre több esetben fordul elő már fiatalabb korban, ami arra enged következtetni, hogy a fiatalok még hamarább "kopnak."  Míg a mai 50-esek fogyasztanak olyan táplálékot, amik az ízületeiket erősíti ( kocsonya, porc, bőr, csirkeláb...) addig a mai fiatalnak meg sem fordul a fejében, hogy ilyesmit egyen., mikor ott van a" jól bevált kényelmes gyorséttermi kaja". Általában az ízületi gyulladások a lábon, kézen, tenyéren vagy vállban alakulnak ki. A jóléti betegségnek is nevezett köszvény, az egyik legismertebb ízületi gyulladás, ami kimondottan fájdalmas szokott lenni. Általában a nagylábujjon jelentkezik, de előfordulhat a  kéz ujjainál, könyökön és a térden is egyaránt. Ilyenkor a pihentetés és a természetes fájdalomcsillapítás ( később lesz róla szó ) a legjobb megoldás. Esetenként 5-7 napig is eltart.

Hogyan csökkentse a fájdalmait?

Tény, hogy ízületi fájdalmak sem napközben sem pedig éjjel nem hagynak nyugton. Sajnos kínoznak éjjel-nappal. Ráadásul, ha a lábon ( térd, boka, bütyök )  alakul ki a gyulladás, az embernek kínszenvedés még a mellékhelyiségre is eljutnia, ha egyáltalán rászánja magát. De ugyanolyan kínzó fájdalmas, ha a könyök van begyulladva, csak az ember ilyenkor legalább járni tud, de a kezét azt már nem képes mozgatni csak esetleg fogcsikorgatva. Ilyenkor a gyulladást érdemes hidegvizes borogatással mérsékelni, de mindenképpen nyugalmi helyzetet kell kialakítani. Gumiharisnyával vagy gumifáslival - ez kevésbe fájdalmas- bebugyolálni és ha mód van rá, akkor hidrogén kapszulával mérsékelni a gyulladást. A hidrogén kapszuláról mint az egyik leghatékonyabb természetes gyulladáscsökkentőről, még lesz szó az alábbi fejezetekben. Amikor az embert megtalálja ilyen kínzó fájdalom, azon kezd spekulálni teljesen jogosan, hogy mit kell tennie, hogy a jövőben ez ne történjen meg. És sokszor felteszi magának a kérdést:

Hogyan minimalizáljam az ízületi problémák kialakulását? A válasz hihetetlenül banális

A természet egyik legtökéletesebb védelmi rendszerével

A saját  immunrendszerrel

Tény, hogy az ember immunrendszere tökéletesen van felépítve. Ezt a védelmi vonalat a nyirokmirigyek az epe a csontvelő és egy sereg fehérvérsejt alkotja. Az immunrendszer egyik legnagyobb hiányossága, hogy ha nincs karbantartva, akkor össze is omolhat mint egy kártyavár. Ezért szinte létfontosságú az immunrendszert napi szinten karbantartani.

De ha megkapja a szükséges tápanyagokat, akkor képes a testet kitűnő, egészséges állapotban tartani annyira, hogy elkerüljék az embert a gyulladások. Az immunrendszer karbantartása az antioxidánsok segítségével történik. Sajnos az antioxidánsok termelődése 25 éves kor táján csökken.Ezért megfelelő étrenddel ásványi anyagokkal vitaminokkal szükséges minden nap pótolni. A megfelelő mennyiségről, az oldal alján talál egy tájékoztató táblázatot.

Sok esetben az a probléma az ásványi anyagokkal és a vitaminokkal, hogy nem szívódnak fel teljesen. Esetenként a bevitt adagnak akár a fele vizeleten keresztül távozik, ami csak annyit ér, hogy van egy sárga ásványi anyagban és vitaminokban gazdag vizelete az embernek. Az immunrendszert ez nem ersőíti.Visznt van egy jó hír is.

A jó hír az, hogy jelentősen lehet a felszídás hatékonyságát növelni egy ásványi anyagból álló készítménnyel, ami hidrogén gázt állít elő a szervezetben. Ez a hidrogén gáz  nemcsak a szervezetbe bekerülő vitaminok, és ásványi anygok és egyéb nyomelemek felszívódását támogatja, de maga is mint szelektív antioxidánsként működik.

 

Alkalmazza már ÖN is korunk egyik leghatékonyabb módszerét ?

Molekuláris Hidrogén

forradalmi megoldás a gyulladásokra


Mintegy 300 tanulmány igazolja a megoldást, ami drámai változást hoz létre az egészségben, amivel hatékonyan, mellékhatások nélkül tudja kezelni a gyulladásait. A forradalmi kijelentés, csak részben igaz, hisz a hidrogén a legelterjedtebb és egyben legkisebb molekula a világon. Gyógyító hatását igazolják a természetes hidrogénes fürdők is a föld különböző pontjain és a kórházakban is alkalmazó hidrogénes inhaláció.

Hogyan tudja ÖN a mindennapjaiban alkalmazni a hidrogént?

Valójában a forradalmi megoldás az, amit ÖN is tud minden nap alkalmazni egy speciális készítmény fogyasztásával. A készítmény ásványi anyagokból összeállított speciális kapszula, aminek a lényege, hogy megtöbbszörözze a gyomorban keletkező hidrogén gáz mennyiségét, hogy ezálatal a szervezetben beinduljon az öngyógyító mechanizmus.

A szakemberek a molekuláris hidrogént "tökéletes antioxidánsnak " is nevezik  szelektív hatása miatt, ami egyedül álló az antioxidánsok között. Mit jelent az, hogy szelektív antioxidáns? Már volt szó arról, hogy a szabadgyökök okozzák a gyulladásokat akkor, ha túl sok van belőlük. Az antioxidánsoknak az a feladatuk, hogy redukálják a szabadgyökök számát. Ez rendben is lenne, csak az a baj, hogy nem tesznek kivételt és a "normál antioxidánsok" minden szabadgyököt redukálnak.

A hidrogén viszont szelektív hatásával csak a ténylegesen ártalmas szabadgyököket semlegesíti.

Jelentősen javítja a mikrokeringést, hajszálerek keringését amitől az ember sokkal frissebbnek érzi magát, energia dús, tisztább a gondolkodás – igazából sokkal jobb az ember közérzete.
A kutatásokból az is kiderült, hogy a molekuláris hidrogénnek komoly védőszerepe van a DNS – re, amivel hozzájárul a szabadgyök hatás mellett a daganatképződésben.
A sportolóknál nagyobb energia vitalitás mellett fontos kiemelni a tejsav csökkentő hatását. A sportolóknak olyan kiegészítőre is szükségük van, ami védi a sportoló szervezetét. Nemcsak a versenysportnál, hanem az alkalmi sportolók esetében is előnyös beiktatni a molekuláris hidrogént edzés előtt és edzés után is.

A Molekuláris Hidrogén kapszula összetétele

Az Aqua RX molekuláris hidrogén: a H2Mag™ technológiával előállított kapszula, ami klinikailag bizonyított, hogy hidrogént állít elő a szervezet számára.

Ennek köszönhetően, csökkentheti a fáradtság érzést, a fáradékonyságot, visszaállíthatja az elektrolit egyensúlyt, segítheti a sejtszintű anyagcsere folyamatokat és támogatja az idegrendszert, valamint, táplálhatja az izmokat és segíti az agyi funkciókat.

Kapszula összetevője: cellulóz (nem GMO tartalmút), sterol és steric savak, silicon 3%

Aqua Rx Moleccular Hydrogen

H2Mag + Eart Mineral Blend

Redice Fatogie & Contributes to Normal Electrolyte Balance, Energy Yielding Metabolism & Psychological Function

Recommended Daily Dose: Take one to three capsules daily or additional amounts as needed for hydrogen supplementation.

Nutritional Information – tápanyag információ

Serving Size: One Capsule Servings Per Bottle: 90

Each Daily Serving Contains
% EU RDA
Calcium (as Dicalcium Monohydrogen) 100 mg 10%
Phosphorus 75 mg 7%
MAgnesium (from H2Mag™) 70 mg 17%
Earth Mineral Blend 150mg  
* % EU RDA not established    

Ingredients:

<strong>Ingredients:</strong>Non GMO Plant sourced cellulose, plant sterols and steric acid, plant silicon 3%.

<strong>Featuring H2Mag™</strong>;which is clinically tested to produce <strong>Molecular Hydrogen</strong>, reduce tiredness &amp;amp; fatigue, contribute to normal electrolyte balance, energy yielding metabolism, nervous system, musclee function and psychological function.

Store at room temperature. If you are pregnant or nursing consult a healt care practitioner prior to use.

Keep out of reach of children. Do not use if seal is broken. Do not exceed the recommended daily dose.

Food supplements sholud not be used as a substitute for a varied diet.

Manufactured In a GMP certified FDA approved facility

For: AQUA RX, LLC Leucadia, Ca 92024

Az Aqua RX Moleculáris Hydrogén nem gyógyszer, hanem természetes alapú táplálék-kiegészítő. Önmagában nem alkalmas egyetlen betegség gyógyítására sem, nem alkalmas orvosi terápia helyett sem. Az Aqua RX Moleculáris Hydrogén-ben található hatóanyagok azok, amelyek H2Mag™ technológiával állítottak elő. Klinikailag bizonyított, hogy hidrogént állít elő a szervezet számára. Esetleg, ha valamilyen betegségben szenved, és arra keres kiegészítő alternatív lehetőséget, egyeztessen orvosával, vigye el neki kinyomtatva a molekuláris hydrogénről szóló tanulmányt, amit innen tölthet le. Fontos tudnivló
Mit mondonak azok, akik már fogyasztották a Molekuláris Hidrogént

Időjárásváltozásnál, nem tudtam hogy feküdjek az ágyban, úgy fájt a térdem. Nem tudtam oldalt, hanyatt… már annyira fájt, hogy már nem tudtam tőle aludni… már ÉSZRE SEM VESZEM, ha változik az idő, legalábbis a testemenTérdfájdalmak


A látásom javult. Meglepődtem. Kinéztem az ablakon szemüveg nélkül elolvastam a tábla tartalmát, ami az utcán van, eddig nem is láttam, hogy milyen tábla, vagy épp a színét egyébként műtötték a szememet, hályog miatt. A látásom, a szemem, a tekintetem is sokkal élesebb lett. Hát fantasztikus! Nagyon szépen köszönöm.

Kb két hét szedés elteltével megkérdezte tőlem az egyik barátom, hogy te mi is ez, mi van benne, és akkor mondom neki, mindjárt elolvasom, és jé láttam a kisbetűket, mert amikor hozzájutottam először akkor hiába nézegettem összefolytak, mi a fenéért írják ilyen pici betűkkel, az életben ezt senki el sem tudja olvasni. És azóta szedem, ugyanúgy látom a pici betűket és hatalmas élvezetet jelent számomra. Nagyon örülök, hogy megismertem! Köszönöm.
LátásjavulásKét hét szedés után eltűntek a szemölcsök a kezemről, hatalmas élmény volt.

SzemölcsökÉvekkel ezelőtt már olvastam a hidrogén egészségre gyakorolt jótékony hatásáról, de akkor még azt mondták, sajnos nem tudják megoldani a kapszulás kiszerelését. Örömmel olvastam, amikor megláttam a hirdetését, hogy megoldották.

Megrendeltem. Férjemmel két napja esszük. Tisztított vizünk van, azzal szedjük be a kapszulákat. Én 63 éves vagyok, férjem 65. Mindketten sokkal könnyebben viseljük a kánikulát, mint eddig bármikor. Nekem nagyon-nagyon jókor jött.

Több évtizedes ideggyulladásom, most bordaközi reumát is produkálva 220/120-ra felvitte a vérnyomásomat, amit a kihívott orvos is csak nehezen tudott lejjebb vinni. Most második napja volt ez, azóta lényegesen jobban vagyok, meglepő módon a közérzetem sokkal jobb volt végig, mint az várható lett volna.

A továbbiakban is nagy reményeket füzök a szerhez. További sikereket Önöknek( K. Irén Kiskunlacháza
Kánikula vérnyomás


 


zöldhályog 17 és 18- as nyomással fél év hidrogén tabletta és egy hónap speciáli omega-3 szedése után a nyomás 11 re csökkent. Mivel ez az eredmény nem jellemző ebben a korban, 5 x végezték el a méréseket. A vérnyomás stabilizálódott 128/80 ra. Az orvos nyomatékosan érdeklődött mit szedek és elmondtam neki.

ZöldhályogÚjra remekül tudok sportolni, minden héten, hétvégén futok és az utóbbi években ez már nem nagyon akart sikerülni, olyan erősen elfáradtam, meg olyan nehéz volt, fájt a talpam és amióta 3*2 ebből fogyasztok ez többé nem probléma.
Sport


Hogyan tudja megrendelni a Moleculáris Hydrogént?

A Molekuláris Hidrogén az USA -ából származik és a gyártó Angliai partnerén keresztül jut az Európamolekuláris hidrogén kapszulai piacra.  A megrendeléseket a MOLEQLA s.r.o.  Székhely: 974 05 Banská Bystrica, Podháj 53, adószám: SK2120497742  szervezésében GLS vagy MPL futár segítségével kerül a felhasználóhoz. A megrendeléseket online vagy telefonon lehet leadni az alábbi megrendelő gombra kattintva>>>

Megrendelem a Molekuláris Hidrogén kapszulát

 

Amiért segít a molekuláris hidrogén

Az antioxidánsok körében egyedülálló, ami képes olyan sokoldalúan működni, hogy megvédje az embert az oxidatív stressztől. Ezért szokták mondani a molekuláris hidrogénre, hogy tökéletes antioxidáns. Nézzük meg azt a négy tényező  közelebbről miért is az.

1.Méret

A H2 a létező legkisebb antioxidáns viszonyítva pl. a C-vitaminhoz vagy az E-vitaminhoz, ami sokkal könnyeben át  jut az emésztőrendszeren, felszívódik a belekben, végig utaznik a vérben, majd belép sejtekbe,  hogy eltávolítsa a szabadgyököket. Ezt a hatékonyságot a méretének köszönheti.

2.Szelektivitás

Ez a tulajdonság mondhatni kulcsfontosságú a többi antioxidánsokkal szemben. Míg a többi antioxidáns nem szelektív, ezért a szomszédságukban levő bármelyik szabadgyököt ( jót - rosszat) semlegesítik, így megzavarhatják a sejeten belüli szabadgyökök és antioxidánsok egyensúlyát. A molekuláris hidrogén csak a hidroxil gyököket (ami meghatározó előny) vagyis csak a káros szabad gyököket semmisíti meg, és nincs közvetlen hatása a hasznos szabadgyökökre.

3.Zéró toxicitás

Ami röviden annyit jelent, hogy a többlet egyszerűen eltávozik a testből.

4.Szinergia

A hidrogén nemcsak közvetlenül semlegesíti a hidroxil gyököket, hanem segít erősíteni az antioxidáns enzimeket is.

A hidrogén bevitele

A világban 4 féle hidrogén bevitel ismert. Inhaláció, hidrogén tartalmú sóoldat befecskendezése, hidrogénes víz, hidrogén kapszula.  Az inhalációt és a sóoldat befecskendezést klinikai körülmények között használják. Hidrogénes víz előállításhoz drága készüléket használnak, ezért mi kizárólag a hidrogén kapszulával foglalkozunk Forrás: Molekuláris Hidrogén Kisokos


Moleculáris Hydrogén rendelés leírás

Mire számíthat ?

molekulárid hidrogénA Moleculáris Hydrogént egy flakkonban  90 szemes kiszerelésben fogja megkapni egy lezárt un. buborékos borítékban, amit a GLS futár vagy MPL (magyar posta) fogja kiszállítani a megrendeléstől számítva maximum egy héten belül. Ha nem szeretne otthon ücsörögni és várni a futárt, akkor is van megoldás. Kérheti a postán maradó vagy a GLS pontra szállítást. Ezt fel kell tüntetni a megjegyzés ablakban. Mielőtt a GLS pontot választjan nézzen utána, hogy hol találhatóak ezek a pontok, és válassza ki az ön számára legmegfelelőbbet. Ezen az oldalon tudja megnézni https://gls-group.eu/HU/hu/csomagpont-kereses. Ha a postán maradót választja, akkor a megjegyzésbe írja be a posta számát, ( ha több posta van a településen) esetleg az utca nevét is.

A csomagban talál leírást az összetevőkről, adagolást és egyéb hasznos tanácsot.

Ha rendelését telefonon szeretné leadni, akkor ezt megteheti a következő számokon: 70/602 5302, 70/676 5042, 70/200 9815

Amennyiben még kérdései merülnek fel írjon az info@moleqla.hu e-mail címre.

  Mire jó még a kapszula?

  • természetesen az ízületi problémáknál, de
  • álatalános fájdalomcsillapítós is
  • fejfájásnál
  • fogfájásnál
  • közérzet javításhoz
  • nehéz fizikai munka előtt,után
  • sportolás előtt, után
  • diabétesznél
  • szív és érrendszeri megbetegedéseknél

Hogyan adagljuk?

A kapszula ez nem gyógyszer, amit igazából nem lehet túladagolni. Az adagolás egyéni testre szabott, ami az adott személytől függ, de általában napi 1-2 kapszula. Fontos, hogy a kapszulát bő, legalább 1/2 liter tiszta szénsavmentes ásványvízzel kell bevenni. Tisztított csapvíz esetén ügyeljünk arra, hogy a víz klórmentes legyen. Ha komolyabb problémáról van szó érdemes ezzel megkeresni tapasztalt molekuláris hidrogénnel foglalkozó szakorvost.

Hogyan tároljuk?

Száraz helyen, a felbontás után sem kell hűtőszekrényben tárolni.

Egyéb tudnivalók

Az Aqua RX Moleculáris Hydrogén nem gyógyszer, hanem természetes alapú táplálék-kiegészítő. Önmagában nem alkalmas egyetlen betegség gyógyítására sem, nem alkalmas orvosi terápia helyett sem. Az Aqua RX Moleculáris Hydrogén-ben található hatóanyagok azok, amelyek H2Mag™ technológiával állítottak elő.  Klinikailag bizonyított, hogy hidrogént állít elő a szervezet számára.

Esetleg, ha valamilyen betegségben szenved, és arra keres kiegészítő alternatív lehetőséget, egyeztessen orvosával, vigye el neki kinyomtatva a molekuláris hydrogénről szóló tanulmányt, amit

Innen tölthet le

 

Kérem az alábbi mezőket figyelmesen töltse ki

Aqua RX Molecular Hydrogen rendelés
kérem az alábbi mezőket figyelmesen töltse ki


Dr. József Erika a molkuláris Hidrogénről

Molekuláris hidrogén és a hidrogén-peroxid

Kapszula lényege

Molekuláris hidrogén tanulmány 
molekuláris hidrogén

Copyright © 2017 . MOLEQLA s.r.o.  Minden jog fenntartva. e-mail: info@moleqla.hu tel. +36 70 602 5302 adószám: SK 2120497742

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás