Tudta, hogy a molekuláris hidrogénnek 2 fajtáját forgalmazzuk?

 

    • Real H2 hosszan felszívódó 1mmol aktív hidrogén
    • Hydrogen Power 7ppm aktív hidrogén

Mi a különbség?

A Real H2 hosszú felszívódású, vízben nem oldódó tabletta. A felszívódás a vékonybélben történik, akár 3-6 órán keresztül. Terápiás megoldásokra kitűnően alkalmas. Ha gyors reakciót akarunk elérni, akkor a szájban szét kell rágni a tablettát, ami szinte már a szájüregben elkezd hatni és így nem jut el a vékonybélbe, hanem a gyomorban szívódik fel. Fáradság ellen, tanuláskor, edzések vagy fizikai munkavégzés előtt ajánlott rágott formában alkalmazni, mert gyors energiát biztosít.

 

Hydrogen Power gyors felszívódású vízben oldódó. Ennek a tablettának nagy hasznát vehetjük, ha bőr felületet akarunk kezelni valamilyen balesetből kifolyólag, égési sebek ellátására, pikkelysömör, vagy egyéb bőrbetegségeknél, horzsoláskor de vízben oldott állapotban szájon keresztül is alkalmazzuk támogatva a Real H2 tablettát a még nagyobb hatás érdekében.

Hogyan használjuk a Hydrogen Power?

egy nagyon kevés vízbe helyezzük a tablettát és megvárjuk, még feloldódik, hogy egy folyékony hidrogénes oldat keletkezzen.

Látni fogjuk, hogy pezseg a tabletta és szinte meleget sugároz. Ezért a sebre helyezéskor óvatosan járjunk el, mert a meleg oldat a nyitott seben elég fájdalmas lehet. Ezért egy rövid ideig érdemes várni, amíg kihűl az oldat.
A sebre helyezés után érdemes műanyag fóliába betekerni a helyet, hogy egy hidrogénes dunszt képződjön. Egész éjjelre, vagy egész nap is hagyhatjuk, de többször is megismételhetjük a nap folyamán. A második nap már érdemes egy picit sűrűbb oldatot, inkább gélt készíteni és ezt helyezni a sebre.

Tudni kell, hogy a molekuláris hidrogénnek nincsenek mellékhatásai, viszont, ha valaki allergiás az összetevőire, annak óvatosan kell bánni vele.

Nem vagyunk egyformák, ezért nem várhatjuk el, hogy a molekuláris hidrogén mindenkinél ugyanazt a hatást éri el, ugyanabban az időben. Valakinél hosszabb ideig tart, valakinél rövidebb ideig tart az elvárt eredmény elérése. Az is előfordulhat, hogy nem arra pontra hat, amire éppen a felhasználó gondol, hanem más akut problémát old meg a szervezetben. De az is előfordulhat, hogy semmilyen hatása nincs a szervezetre.

Ugyanis a molekuláris hidrogén nem gyógyszer és nem is minősíthető gyógykezelésre. Ez étrend-kiegészítő és kozmetikumnak van minősítve.

Hogyan lehet Ön még erősebb a MOLEKULÁRIS HIDROGÉNTől

Mert egy erőss immunrendszer, mindent képes megoldani

Adatkezelés és ÁSZF elolvastam és elfogadom

Eza message text

Kérem a tapasztalatokat

Adatkezelés és ÁSZF elolvastam és elfogadom

You have Successfully Subscribed!