Webkoferencia – Kínából

Hidrogén – oxigén és a koronavírus

 

ERS European Respiratory Society Prof. Dr. Anita Simonds

 

Prof.Dr. Nanshan ZHONG – Academician of Chinese Academy of Engineening Director, National Clinical Research Center for Respiraory Disease. Professor of Respiratory Medicine, Guangzhou Medical University.

Videó teljes szövege

 

Üdvözöljük a Koronavírussal kapcsolatos webinárunkon, amit az Európai Légúti Társaság részéről veszünk föl. A Társaság az EU részére készít a világjárvánnyal kapcsolatos projecthez anyagokat.

 Sok kiváló előadóval rendelkezünk az Európai Járványügyi Központból, a WHO-ból és más kutató szakértőink is vannak különböző területekről.

Kedves Kollégák, Hölgyeim és Uraim! Nagy megtiszteltetés és öröm nekem, hogy megoszthatom Önökkel a koronavírus járvány kezelésével kapcsolatos kínai tapasztalatinkat.

Mi úgy nevezett Hidrogén és Oxigén elegyű gázt használtunk a légúti ellenállások leküzdésére. Ez egy oldalról csökkentette a légúti elakadásokat, másik oldalról semlegesítik a szabadgyököket.

Ő az egyik betegünk. Azt mondja, hogy semmit sem javult a korábbi terápiáktól. A Hidrogén és Oxigén elegyes terápia után sokkal jobban érezte magát közérzetét illetően a légzését illetően.

Azt gondolom, hogy ezt a módszert ugyanúgy lehetne használni a gyógyításban, mint 20-30 évvel ezelőtt a Hélium – Oxigén gáz elegyet. Köszönöm szépen a figyelmüket.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Mik az immunrendszert befolyásoló legfontosabb tényezők

--------------------------------------------------------------------

GDPR PeteristvanBlog

You have Successfully Subscribed!