Molekuláris hidrogén & Cápamáj olaj

A molekuláris hidrogén tabletta elősegíti a szervezetben levő hidrogén gázok mennyiségének jelentős növekedését,   ami drámai változást hoz létre az egészségben.

A cápamáj olaj gazdag az immunitást fokozó alkoxiglicerid tartalommal és Omega-3 zsírsavval.

Szinergikusan még jobban csökkennek a gyulladások, gyorsul a regenerálódás, több lesz az életenergia. Együttesen sokkal erősebb antioxidáns hatásuk lehet.

molekularis hidrogen omega 3

Amennyiben nincs minden rendben

Tudom, hogy mit jelent az, amikor nincs minden rendben. Nem érzi jól magát az ember, fájdalmai vannak, nyugtalan, ideges. A kérdés minig az, hogy mikor lesz rendben, mitől lesz jobb a helyzet?

Most még kínos minden mozdulat, letörtnek tűnsz még a környezeted számára is, de ha nem változtatsz, napról napra még rosszabb lesz. Napról napra még fájdalmasabb lesz az életed. Elveszted a jövőképed, és a családodnak is fájdalmas lesz a kialkult helyzet.

molekuláris hidrogéen cápamáj olaj

Van megoldás, hogy rendeződjön a dolog

 

Képzeld el, hogy az itt ajánlott termékek használata után enyhülnek a fájdalmak, megkönnyebbülést érzel. Napközben jobban tudsz koncentrálni éjjel pedig már folyamatosan tudsz aludni is.

Egyre nyugodtabb leszel, mert úgy érzed valószínűleg megtaláltad a megoldást. Enyhül a problémád.

Kevesebb káros szabadgyök

kevesebb fájdalmas gyulladást jelent a szervezetben
+

Fájdalommentes mozgás

Az ízületek manapság már nem ismernek korhatárt. A hidrogén már pár nap alatt eredményekre képes. Általában gyorsan enyhülnek majd el is múlnak a fájdalmaid.

Lesz ok az örömre

Mert kínszenvedés nélkül hozzá lehet látni a feladatok elvégzéséhez. Az állapotod stabilizálódik.

l

Tervezhetsz

Bátran tervezhetsz, mert nem jön közbe a fájdalmas időszak. Nyugodtan el lehet kezdeni megvalósítani még a bakancslistát is.

Foglaljuk össze, miért ideális megoldás a H2 és a cápamáj

A hidrogén

  • a természet legkisebb molekulája és ráadásul szelektív. Szelektivitása annyit jelent, hogy csak a káros szabadgyököket semlegesíti, ellentétben a többi antioxidánssal.
  • a kutatók a leghatásosabb antioxidánsnak is tartják. hatalmas előnye a hidrogénnek, hogy méretének  köszönhetően segíti a további tápanyagok és egyéb vitaminok felszívódását, hasznosulását a szervezetben.
  • kevesebb a több – ennek következtében kevesebb gyógyszerre, vitaminokra van szükség mint nélküle. Sokkal hatékonyabb a gyulladáscsökkentés.
  • biztos, ami biztos – összetevőinek köszönhetően nem tapasztalhatók mellékhatások, ezért biztonságosnak is lehet nevezni.

A cápamájolaj

 • a gazdagon benne levő alkoglicerid -( elősegítik a fehér vérsejtek termelését a szervezetben, ezért az alergiás megbetegedések lehetséges elkerüléséhez különösen ajánlott)-  tartalma miatt különleges hatással bír. Jótékony hatásairó az izlandi nemzedékek tanúskodnak.
 • omega – 3 tartalma létfontosságú a szív és érrendszer működéséhez. Igaz a cápamáj olaj kevesebbet tartalmaz, mint a klasszikus halolaj. A cápamájolaj fő és különleges ereje az alkoglicerid.

Péter István

Legyen az egészség egy hobbi

Ki vagyok, honnan veszem a bátorságot

… hogy ajánlom ezeket a termékeket. 2015 ben ismerkedtem meg a molekuláris hidrogénnel egy körzeti belgyógyász által. Abban az időben sarok és sípcsont fájdalmaim voltak annyira, hogy nem bírtam 10 percnél tovább sétálni. Másik nagy problémám a szinte rendszeresnek mondható köszvény volt. A molekuláris hidrogén tablettát nagyon szívesen kipróbáltam és nagy elégedettségemre a  járási fájdalmak már a harmadik nap után teljesen elmúltak.

Azután leteszteltem a köszvényt is, méghozzá úgy, hogy minden köszvényt előidéző ételt elfogyasztottam ( amire azt mondta a doktornő, hogy bolond vagyok) de ennek ellenére nem jelent meg a kínzó fájdalom. Úgyhogy elkezdtem a terméket népszerűsíteni, ajánlani. Azóta nem telik el nap, hogy ne vegyek be hidrogéntablettát.

Mivel 1997-ben szívműtétem volt, az omega-3 és a cápamáj olaj fogyasztása nálam nem kérdés.

csak 3 egyszerű lépést kell tenned

Válassz ki egy csomagot

Az alábbiakban több csomagot látsz azért, hogy lehetőség legyen kiválasztani a legmegfelelőbbet.

Rendeld meg

3 lehetőség van. Az egyik a webáruházi rendelés, ahol felszámolják a postaköltséget. A másik a mobil applikációs rendelés, ahol postaköltség nélkül történik a szállítás. A harmadik pedig, fogod a telefont és most tárcsázod a +36 70 6025302

Várd a csomagot

Ha a rendelést délig adod le, akkor még aznap postázásra kerül és már 24-48 órán belül ki is bonthatod a csomagot. A legtöbb esetben az MPL ( Magyar Posta ) kézbesít, akinél lehet kártyával is fizetni.

Amit kínálunk

Válaszd ki melyik csomagot szeretné

BÁZIS csomag

 • 60 db molekuláris hidrogén tabletta
 • 60 db cápamájolaj kapszula

MEGVESZEM

DUO csomag

 • 120 db molekuláris hidrogén tabletta
 • 120 db cápamájolaj kapszula

MEGVESZEM

TRIO csomag

 • 180 db molekuláris hidrogén tabletta
 • 180 db cápamájolaj kapszula

MEGVESZEM

Neked ajánlom ha,

 • szeretnél a közérzeteden javítani
 • valamilyen gyulladás van a szervezetedben
 • fizikai munkát vagy sportot űzöl és szeretnél hatékonyabban regenerálódni
 • koncentrálnod kell egy feladat elvégzésére

 

Nem ajánlom ha,

 • úgy érzed tökéletesen el vagy a bőrödben
 • nem vagy hajlandó odafigyelni magadra
 • azt hiszed a problémák a korral járnak

Akik már használták

M.Györgyi

M. Istvánné

vitálisabb vagyok, elmúltak a nyirokpanaszaim, jobban bírom a strapát

Ny. Tiborné

Ny.Tiborné

2015 őszén nehéz műtét után szembe jött velem a molekuláris hidrogén. Azóta minden nap fogyasztom. Jól vagyok

Máté Magdolna

M.Magdolna

Nagyon kedvelem, èrezhetõ azonnal a hatàsa. Jó hatàssal van a keringèsre, influenzàra, köhögèsre, gyulladàsokra

Kipróbálom

Ha az azonnali rendelésre kattintasz, akkor a webshopból tudsz vásárolni, ha a applikációt letöltésre, akkor a telefonos applikáción tudsz vásárolni, ahol pontgyűjtésben is részt vehetsz.

Azonnal megrendelem Letöltöm az applikációt

Gyakori kérdések

Milyenek a mellékhatások?

Mindkét termék természetes összetevőkből áll. Mellékhatásai nem ismertek. A hidrogén tabletta túl adagolásáról kb 390 szem tabletta esetén lehet beszélni, ami képtelenség.  Cápamáj olaj túladagolása normál 1-5 napi fogyasztás esetén szóba sem jöhet.

Mennyit ajánlatos szedni

A molekuláris hidrogénből normál esetben 1-3 / nap. Cápamájolajból 1-2/ nap.. Erősebb megfázás esetén 1-2 napig lehet duplázni.

Szedhetik-e gyerekek

A molekuláris hidrogént 3 éves kortól már lehet alkalmazni, a cápamájolajat 6 éves kortól ajánlott, de ellen javallat egyik esetben sem ismert.

Mivel kell bevenni?

Legalább 1-2 deci. bármilyen itallal be lehet vinni.

Gyógyszer mellett szedhető-e?

A molekuláris hidrogén növeli a gyógyszerek hatékonyságát. Szedhető mindkettő gyógyszerek mellett.

Mennyi ideig kell szedni?

Az étrend-kiegészítők tulajdonképpen táplálékok, ezért állandóan érdemes szedni. De ha valaki kúra szerűen akarja alkalmazni, akkor minimum 6 hónap.

Mi pontosan a telefonos applikáció?

A telefonos applikáció egy olyan rendszer,, ami bebiztosítja, hogy telefonon keresztül minden az applikációban megjelent információt normálisan, probléma nélkül el tudjon olvasni.

Gyors, nem kell várni semmilyen oldal betöltésére. Elég letölteni Android esetén a Google Play  áruházból , Iphone eseténa Store ból.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Mik az immunrendszert befolyásoló legfontosabb tényezők

--------------------------------------------------------------------

GDPR PeteristvanBlog

You have Successfully Subscribed!