Szakértői vélemények a molekuláris hidrogénről

prof.Ján Slezák, Ph.D. DrSc
“Antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságainak köszönhetően a molekuláris hidrogén új terápiás stratégiát jelent az oxidatív stressz hatásainak enyhítésére. Ez jelentősen megmutatkozik a sugárkárosodások enyhítésében és a posztradiációs szindrómában is. Amint azt klinikai vizsgálataink kimutatták, a molekuláris hidrogén hatékonyan enyhíti a metabolikus szindrómát és a nem alkoholos májzsugorodást.
Prof. Jan Slezák, Ph.D., drSc.

Center for Experimental Medicine SAS – , Szívkutató Intézet, Pozsony

Mudr. Pavel Malovic

“A molekuláris hidrogén növeli a sportteljesítmény kényelmét és hatékonyságát, amit luxus regenerációval kombinál.”

MUDr. Pavol Malovič, Ph.D.

Sportorvosi Intézet, Szlovák Orvostudományi Egyetem Pozsony

 MUDr. Josef Peták

„A molekuláris hidrogén pozitív hatásai már jól ismertek, de komplex beadása és felhasználása optimális a gyógyfürdőkben, egészségügyi intézményekben és egészségügyi létesítményekkel rendelkező szállodákban.

Eljárások szénsavas ásványvízzel H2, inhalációs H2, ivóvízzel vagy szénsavas ásványvízzel H2, helyi alkalmazással H2, H2 étrend-kiegészítőkkel – a betegek 90%-a már egy hét elteltével is a természetes ásványkincsek molekuláris hidrogénnel történő terápiás megerősítésével, szubjektív és objektív értékelje hatékonyabban a tartózkodást, mint H2 nélkül. “

MUDr. Josef Peták

Belgyógyász, Gyógyfürdő, szanatórium vezető-tulajdonos, Gyógyfürdő szanatórium Dr. Peták, Františkovy Lázně

Dr. Jan Pokrywka

“A hosszú élettartam első és alapvető pillére a molekuláris hidrogén.”

Dr. Jan Pokrywka

Háziorvos, Lengyelország

Péter István

„Közel negyven éve dolgozom gerinckezelő szakemberként, és négy éve vezettem be praxisomba a hidrogénterápiát. Őszintén mondhatom, hogy megváltoztatta az életét.

Láttam olyan embereket, akik rheumatoid arthritisben és osteoarthritisben, sclerosis multiplexben, Parkinson-kórban, COPD-ben, neuropátiás fájdalomban szenvednek, és nagyon pozitívan reagáltak a molekuláris hidrogén használatára. A több ezer ember közül, akiket kezeltem, soha nem kaptam negatív választ.

A molekuláris hidrogén mindig a gyakorlatom része lesz.”

Noel O Connor D.O.

H2 Clinic, , Cork, Írország

Péter István

“A molekuláris hidrogén tökéletesen gazdagítja természetes gyógyító erőforrásainkat, így fokozza jótékony hatásukat a szervezetre.”

MUDr. Gabriela Hanslianová

Gyógy- és rehabilitációs ellátás, Gyógyfürdő Teplice nad Bečvou

doc. PhDr. Michal Botek, Ph.D.

“A molekuláris hidrogén tökéletesen gazdagítja természetes gyógyító erőforrásainkat, így fokozza jótékony hatásukat a szervezetre.”

Doc. PhDr. Michal Botek, Ph.D.

A fiziológia és a testmozgás élettana területén végzett oktatás és kutatás garanciája , Olomouc - Palacky Egyetem Testnevelési Kara

Doc. MUDr. Jitka Cejkova, dr.

“A molekuláris hidrogén kiküszöböli a betegséggel összefüggő oxigyököket, különösen a hidroxilgyököket és a peroxinitritet, miközben nem bontja le a fiziológiai funkciókhoz szükséges oxigyököket.

Ez kivételessé teszi más antioxidánsokhoz képest. Amikor a molekuláris hidrogént szemcsepp formájában a szem felszínére csepegtetjük, az antioxidáns enzimeket aktivál a szaruhártya epitéliumában, így megakadályozza a szennyezett környezetből származó oxidatív stresszt.”

Doc. MUDr. Jitka Cejkova, dr.

H2 Pharm

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Mik az immunrendszert befolyásoló legfontosabb tényezők

--------------------------------------------------------------------

GDPR PeteristvanBlog

You have Successfully Subscribed!