Ebben a videóban egy nagyon érdekes és tanulságos tapasztalatot fogok Neked mutatni, a hidrogénnel és az ásványvízzel kapcsolatban.

Minden edzés előtt készítek magamnak ebbe a kulacsba vizet, rakok bele aszkorbinsavat, rakok bele vitaminokat, és teszek bele vízben oldódó hidrogén tablettát is.

Ez egy literes kulacs és ezt az edzés alatt el is fogyasztom. A mai nap az történt, hogy nem volt itthon szénsavmentes ásványvíz, csak szénsavas.

Úgy gondoltam, hogy ma kivételt teszek és szénsavas ásványvízzel fogom összekeverni az adagot. El is készítettem szépen, bele raktam az adalékokat, aszkorbinsavat, ionos port, stb, kalcium-magnézium és ezt leöntöttem szénsavas ásványvízzel, jó hideggel.

Majd fogtam  és bele tettem 2 db vízben oldódó molekuláris hidrogén tablettát.

Rácsavartam a kupakot, betettem a táskába és készültem tovább. Egyszer csak egy nagy pukkanás hallatszott, és a flakkon alja szétnyílt. Aa nyomás szétnyomta az üveget.

Eszméletlen erő képződött a hidrogén és a szénsavas víz hatására.  Úgyhogy ha szénsavas vízbe teszed a vízben oldódó tablettát, akkor a kupakot ne csavard rá rendesen, de inkább ne használj szénsavas vizet, mert a szénsav  mentes vízzel még ez soha nem fordult elő, pedig már nagyon régen használom ezt a módszert.

Úgyhogy ha  el akarod kerülni, hogy szétrobbanjon az üveged, akkor szénsavmentes vizet használj,

Ez volt a mai napra, ami számomra nagyon érdekes, mert 3 éve foglalkozom a hidrogénnel és még ilyesmi nem fordult elő velem, úgyhogy számomra is nagyon tanulságos,

Légy egészséges szedjed a Real hidrogént és találkozunk nemsokára egy másik videóban.

Hogyan lehet Ön még erősebb a MOLEKULÁRIS HIDROGÉNTől

Mert egy erőss immunrendszer, mindent képes megoldani

Adatkezelés és ÁSZF elolvastam és elfogadom

Eza message text

Kérem a tapasztalatokat

Adatkezelés és ÁSZF elolvastam és elfogadom

You have Successfully Subscribed!